Property Types

  • 50% Biznese/Prona Industriale
  • 38% Tokë/Ullishte
  • 12% Apartamente

Pronat e Qyteteve

  • 21% Fier
  • 12% Korçë
  • 12% Elbasan
  • 55% Other

About OTP Prona

Rendit sipas:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024