Land & Building, Sheq Madh, Fier

 • €150,000
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 74.8

Vështrim i përgjithshëm

 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 74.8

Përshkrim

Vendodhja:

-Pronat janë 4 Pasuri kufitare me njëra-tjetrën, të ndodhura në zonën

kadastrale 3981, Sheqi i Madh, Fier.

-Pronat janë të vendosura në një nga zonat periferike të qytetit të Fierit, në lagjen e njohur si Sheq i Madh, pozicionohet në brezin e parë të tokave buzë rruges “Alush Frakulla” dhe rreth 400 m në lindje të rrugës kryesore të unazës së Fierit (rruga “Shenjt Leonardo Murialdo”).

 

Pershkrimi:

 

-Prona disponon certifikate pronesi me siperfaqe totale me siperfaqe: Arë + Truall me sip. totale të regjistruar 3,289.0 m², nga të

cilat 2,000.0 m² truall dhe ndërtesë mbi të me sipërfaqe 74.8 m². Arë me sipërfaqe 1,998.0 m², pasuria. Arë me sipërfaqe 480.0 m². Arë me sipërfaqe 540.0 m²

-Zona ku ndodhet prona karakterizohet kryesisht me toka arë të lira, shtëpi banimi 1-2 katëshe, dhe disa objekte të karakterit industrial, prodhues dhe magazinues, të pozicionuara kryesisht përgjatë rrugës kryesore të zonës

-Eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi, shitje e gazi, etj.

Adresa

 • Qyteti Fier

Detajet

Përditësuar në: September 27, 2023 at 9:58 am
 • Çmimi: €150,000
 • Madhësia e pronës: 74.8 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 3289 m²
 • Lloji i pronës: Biznese/Prona Industriale

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024