OTP Bank Albania inauguron dy degë, Fier dhe Vlorë

OTP Bank Albania inauguron dy degë, në Fier dhe në Vlorë! Përmirësimet e shërbimit të klientit, janë në rrugë të mbarë! OTP Bank Albania e ka zgjeruar prezencën e saj në tregun bankar në Shqipëri përmes bashkimit të dy Bankave në vend dhe aktualisht ka 50 degë në shumë qytete dhe 200 ATM në gjithë territorin. Së fundmi u inauguran dy degë të rëndësishme, në qytetin e...

OTP Bank Albania fiton çmimin Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Në shfaqje të ekselencës dhe përkushtimit ndaj klientëve tanë, jemi kurorëzuar fitues të çmimit prestigjioz Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri” për të katërtin vit radhazi. Kjo arritje e forcon statusin e bankës tonë si një institucion financiar lider në vend, i njohur për shërbimin cilësor, zgjidhjet inovative dhe përkushtimin ndaj klientëve tanë. Suksesi ynë...

OTP Bank Albania nënshkruan Parimet e Fuqizimit të Grave

Prej 17 Maj 2023, OTP Bank Albania është një nënshkruese zyrtare e Parimeve të Fuqizimit të Grave (WEPs), një set parimesh biznesi që udhëheq fuqizimin e grave në vendin e punës dhe komunitet. Si një aktor ekonomik krenar në sektorin Bankar, OTP Bank Albania operon në përputhje të plotë me etikë, vullnet dhe praktika të mira në raport me barazinë gjinore. OTP Bank Albania ka...

Alpha Bank Albania ndryshon së shpejti emrin në OTP Bank Albania

OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) do të vazhdojnë të operojnë si një bankë e vetme nën emrin OTP Bank Albania. Ky proces është subjekt i miratimit nga Autoritetet Rregullative, i cili pritet të përfundojë brenda vitit 2022. Qëllimi i këtij bashkimi është ambicia e OTP Group për t’u bërë një faktor në tregun bankar shqiptar, duke përforcuar praninë e...

OTP Group starton bashkëpunimin me 12 Startup-e

Lançimi i programit pilot “ Startup Booster” Data 5 shtator shënon fillimin e fazës pilot për herë të pestë të “Programit Startup Booster” të OTP Bank, duke i mundësuar 12 bizneseve të teknologjisë inovative të testojnë produktet dhe shërbimet në fazën e tyre të rritjes. Gjatë bashkëpunimit tre mujor, ekipet e përzgjedhura do të marrin...

Telemjekësia, Banka OTP Albania investon në zgjidhje mjekësore inovatore për punonjësit!

Banka OTP Albania ka nisur të ofrojë shërbimin shëndetësor TeleDoc për të gjithë punonjësit e saj. Bëhet fjalë për konsulta dhe vizita falas në rast të shfaqjes së simptomave të Covid 19. Konsultat mjekësore do të zhvillohen në mënyrë virtuale përmes shërbimit të Telemjekësisë. Eno Naço, mjek pranë OTP Bank Albania shpjegon se pavarësisht vendndodhjes se tyre, stafi i bankës...

Banka OTP Albania dhe BERZH në bashkëpunim për Kreditimin e Ekonomisë së Gjelbër

Banka OTP Albania në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, nga sot datë 8 tetor 2020, mundësojnë produktin më të ri të saj, financim për investime eficiente në banesë për ekonominë e gjelbër. Në këtë mënyrë, Banka OTP Albania do të jetë pjesë e Programit WB GEFF, i dizenjuar nga BERZH dhe mbështetur me grante nga Bashkimi Evropian, në linjë të plotë me...

OTP Bank blen një tjetër bankë në Shqipëri

Pas hyrjes në treg më shumë se tre vjet më parë, OTP Bank po blen sërish një bankë në Shqipëri. Me përftimin e Alpha Bank Albania, filiali shqiptar i OTP Group është në rrugën për t’u bërë lojtari i pestë më i madh përsa i takon aseteve dhe i dyti me i madh për kreditë pas përmbylljes së transaksionit. Budapest, 6 dhjetor, 2021 – Alpha Bank, filiali shqiptar...

OTP Bank përmbyll me sukses transaksione të suksesshme në tregjet ndërkombëtare

OTP mori pjesë në dy transaksione të suksesshme ne tregjet ndërkombëtare në nëntor të këtij viti. Si pjesë e nje sindikate bankash investimi, dominuese në tregjet ndërkombëtar, OTP Bank u perzgjodh nga Ministria e Financave, e cila vepron ne emer te Qeverise se Republikes se Shqipërisë, si keshilltar per emetim ne tregjet nderkombetare te Eurobond-it te rradhes ne vleren nominale 650 milion...

OTP Bank Albania, Banka e parë në vend që ofron financim për SME, nën Programin e BERZH, AATSF në Shqipëri

7.11 milionë euro nën Programin e BERZH           për Agrobiznesin dhe Turizmin në mbështetje të biznesit vendas OTP Bank Albania dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, dhe Programi i BERZH për mbështetjen e Agrobiznesit dhe Turizmit në Shqipëri po bashkojnë forcat për të përmirësuar qasjen në financime për bizneset vendase në sektorin e turizmit dhe...

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024