Kontakte

Ne ofrojmë prona unike të përshtatshme për çdo lloj komoditeti

LINI NJË MESAZH

 

Për më tepër informacione, ju lutem na kontaktoni:

Adresa
Twin Towers Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” Kulla 1, Kati 9, Tirana, Albania

Tel
+355 68 208 5630

Email
prona.al@otpbank.al

Na kontaktoni

Për të kontaktuar OTP Bank, ju lutemi zgjidhni një nga pikat:

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024