Faqja zyrtare e pronave nga OTP Bank Albania të paraqet një portofol të larmishëm të pasurive të paluajtshme duke iu përshtatur qëllimit të investimit që ti ke, me çmimet më të mira në treg. Ne të ofrojmë apartamente të cilat janë investim i sigurt dhe i qëndrueshëm, prona industriale me potencial të lartë zhvillimi, dhe toka e ullishte të përshtatshme për zhvillime të ndryshme.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar një shërbim të plotë konsulence, duke përfshirë ekspertizën në sektorin e pronave si dhe zhvillimit të pasurisë. Ti ke një partner të besueshëm për të bërë zgjedhjet e duhura në investimin e pasurive të paluajtshme dhe për të arritur suksesin e dëshiruar.

Investime me çmimet më të favorshme në treg.

Konsulencë me ekspertët tanë sipas qytetit apo zonës ku ndodhesh.

Përditësime me të rejat e fundit të portofolit të pronave duke u regjistruar në buletinin tonë.

*Pala blerëse kryen pagesën e shpenzimeve noteriale dhe të regjistrimit të pronës në ZRPP-në përkatëse.

Gjithashtu të ofrojmë një mundësi për t’iu bashkuar ekipit tonë si agjent shitjesh apo si agjenci real estate, duke përfituar nga komisionet e ndërmjetësimit.

Mund të aplikosh lehtësisht këtu.

Lajme nga Blog

OTP Bank Albania inauguron dy degë, Fier dhe Vlorë

OTP Bank Albania inauguron dy degë, në Fier dhe në Vlorë! Përmirësimet e shërbimit të...
Më shumë

OTP Bank Albania fiton çmimin Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Në shfaqje të ekselencës dhe përkushtimit ndaj klientëve tanë, jemi kurorëzuar fitues të...
Më shumë

OTP Bank Albania nënshkruan Parimet e Fuqizimit të Grave

Prej 17 Maj 2023, OTP Bank Albania është një nënshkruese zyrtare e Parimeve të Fuqizimit...
Më shumë

Alpha Bank Albania ndryshon së shpejti emrin në OTP Bank Albania

OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) do të vazhdojnë të operojnë si...
Më shumë

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024