Investo në mundësi unike

Gjej pronën tënde

Prona në Ofertë

Prona të ofruara me çmime okazion për një periudhë të limituar kohe

Çmimet më të favorshme në treg

Portofoli ynë i pronave përditësohet vazhdimisht

Kategori pronash

Disa opsione pronash ku secila plotëson kërkesat specifike të blerësit potencial

Regjistrohu si agjent

Bëhu pjesë e ekipit tonë

Regjistrohu si agjent për pronat që OTP Bank ka për shitje në territorin Shqiptar

Në shërbimin tuaj

Konsulencë me ekspertë të fushës
Këshillim me specialistë dhe ekspertë të fushës së pronave të paluajtshme sipas qytetit ku ndodhesh.
Investime të sigurta
Mundësi investimi në prona të paluajtshme me çmimet më të favorshme në treg
Përfito nga komisionet tonat të ndërmjetësimit
Regjistrohu si Agjent Shitjesh ose si Agjensi Real Estate dhe përfito nga komisionet tona të ndërmjetësimit.

Lajme

Të rejat nga OTP Bank

OTP Bank Albania inauguron dy degë, Fier dhe Vlorë

OTP Bank Albania inauguron dy degë, në Fier dhe në Vlorë! Përmirësimet e shërbimit të...
Më shumë

OTP Bank Albania fiton çmimin Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Në shfaqje të ekselencës dhe përkushtimit ndaj klientëve tanë, jemi kurorëzuar fitues të...
Më shumë

OTP Bank Albania nënshkruan Parimet e Fuqizimit të Grave

Prej 17 Maj 2023, OTP Bank Albania është një nënshkruese zyrtare e Parimeve të Fuqizimit...
Më shumë

Alpha Bank Albania ndryshon së shpejti emrin në OTP Bank Albania

OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) do të vazhdojnë të operojnë si...
Më shumë

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024