Agriculture land 2,125 M2, Korce

 • €5,000
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-ABA5
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës

Përshkrim

 • Vendodhja:

Prona është një tokë arë me sipërfaqe 2,125 m2 e ndodhur në fshatin Libonik, Korce.

 • Zona ku ndodhet prona është kryesisht zonë e re industriale, me ndërtime banimi, industriale, tregëtare e karurante në të dy anët e rrugës nacionale

 

 • Pershkrimi:

Prona disponon certifikate pronesi me siperfaqe totale prej 2,125 m2.

 • Eshte e pershtatshme per bujqesi dhe mund te zhvillohet ne fusha te ndryshme bisnesi.

Adresa

 • Qyteti Korçë

Detajet

Përditësuar në: September 27, 2023 at 10:13 am
 • ID e prones: OBA-RSA-ABA5
 • Çmimi: €5,000
 • Sipërfaqja e Tokës: 2125 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024