Z. Bledar Shella: Do të jemi shumë aktivë në kredidhënie

  • 8 muaj më parë
  • 0

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar Shella, në një intervistë ekskluzive për Revista Monitor, tregon mbi risitë në sistemin bankar në Shqipëri dhe në Banka OTP Albania. Ai flet për sfidat por dhe sukseset me të cilat përballet ky sistem dhe Banka OTP Albania çdo vit. Z. Shella tregon që pritshmëritë për vitin 2019, të konfirmuara dhe me rezultatet e tremujorit të parë, janë mjaft pozitive. “Ne do të jemi shumë aktiv duke rritur kredidhënien, si për individët ashtu dhe për bizneset. Do të hapim degë të reja dhe do të investojmë në produkte të reja. Cilësia e portofolit të kredive është shumë e mirë.” Për të lexuar intervistën e plotë klikoni në imazhin më poshtë:

Bashkojuni Diskutimit

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024