Dr. Sándor Csányi: OTP synon të bëhet banka më e madhe në tregun shqiptar

  • 6 muaj më parë
  • 0

Dr. Sándor Csányi, Kryetar dhe Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank, ishte i kënaqur, teksa prezantoi hyrjen zyrtare të OTP-së në Shqipëri, përmes blerjes së 100% të aksioneve të Societe Generale. Në një intervistë të posaçme për Monitor, Dr. Csányi thotë se planet e bankës janë ambicioze për Shqipërinë dhe që OTP synon të bëhet banka më e madhe në tregun shqiptar. Kjo, thotë ai mund të arrihet përmes rritjes organike, por nuk përjashtohet dhe mundësia e blerjes së bankave të tjera. Ndër të tjera, Dr. Csányi jep vlerësimin e tij për sa i përket sistemit banker shqiptar dhe potencialit të ekonomisë shqiptare për të bërë biznes. Ai ndan me lexuesin shqiptar planet konkrete në lidhje me pjesën e tregut, markën, investimet potenciale, tregun e synuar, punonjësit, produktet e reja, etj. Për të lexuar intervistën e plotë klikoni në imazhin më poshtë:

 

Bashkojuni Diskutimit

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024