Banka OTP Albania – Një bankë ambicioze për zhvillimin e tregut bankar shqiptar

  • 6 muaj më parë
  • 0

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar SHELLA, në një intervistë për Revistën Bankieri, ndan me lexuesit synimet e bankës të cilën ai drejton. Arsyen pse OTP Bank zgjodhi të vijë në Shqipëri, pozicionimin e Banka OTP Albania në sektorin bankar shqiptar, strategjinë e biznesit për të zhvilluar veprimtarinë bankare në Shqipëri, dhe të tjera, mund t’i lexoni më poshtë…

Bashkojuni Diskutimit

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024