Truall 1,730 m² & Ndërtesë 275 m² Vrisera, Gjirokastër

 • €99,000
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 275

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-055
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 275

Përshkrim

■ Vendodhja:

 • Pasuria është truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 3833, në Vrisera, Gjirokastër, pranë Autostradës “Gjirokastër – Kakavijë”.
 • Zona në vitet e fundit ka patur zhvillim me ndërtesa të reja, kryesisht për banim por edhe për qëllime biznesi.

■ Përshkrimi:

 

 • Prona ka funksionuar si ambjent tregtimi dhe magazinimi të materialeve dhe paisjeve hidrosanitare.
  • Trualli ka një sipërfaqe prej 1,730 m², ka formë të rregullt dhe e shtruar me beton.
  • Ndërtesa është një kat dhe ka një sipërfaqe ndërtimore prej 275 m².
 • Prona është e rrethuar dhe është shumë e përshtatshme për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme biznesi që kërkojnë kapacitete magazinimi.

Adresa

 • Qyteti Gjirokastër

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:18 am
 • ID e prones: OBA-RSA-055
 • Çmimi: €99,000
 • Madhësia e pronës: 275 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 1730 m²
 • Lloji i pronës: Biznese/Prona Industriale

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024