Toke Are 1,267 m2 Fang, Mirdite

 • €4,500
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 1267

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-024
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 1267

Përshkrim

Vendodhja:

 • Prona, tokë arë, ndodhet në fshatin Fang, rrethi Mirditë dhe është e pozicionuar në anën jugore të qendrës së fshatit Fang në një largësi rreth 2.3 km, në anën lindore të lumit Fan si dhe të rrugës së Kombit “Durrës – Kukës – Morinë”.
 • Prona është e pozicionuar në anën jug perëndimore të qytetit të Rrëshenit në largësi rreth 10.5 km. Në anën veriore, prona kufizohet me disa toka arë të lira si dhe me vazhdimin e rrugës së Kombit.
 • Në largësi rreth 2.3 km ndodhet qendra e fshatit Fang, rreth 4.1 km ndodhet fshati Fierëz, rreth 4.6 km ndodhet fshati Arishtë, rreth 6.2 km ndodhet Uzina e Bakrit dhe rreth 7.2 km ndodhet qyteti i Rubikut si dhe miniera e Rubikut.

Pershkrimi:

 • Prona, tokë arë, ka nje sipërfaqe totale prej 1,267 m² .
 • Toka are ka konfiguracion planimetrik te rregullt dhe ndodhet në një terren tërësisht fushor.
 • Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial.

Adresa

 • Qyteti Rrëshen

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:38 am
 • ID e prones: OBA-RSA-024
 • Çmimi: €4,500
 • Madhësia e pronës: 1267 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 1267 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024