Toke Are 12,261 m2 Gjorm Lac

 • €65,000
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 12261

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-020
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 12261

Përshkrim

Vendodhja:

 • Prona është një tokë arë me sip. 12,261 m2, i ndodhur në tokat e fshatit Gjorm të Kurbinit. Prona ndodhet në anën lindore të rrugës nacionale Fushë- Krujë – Shkodër (segmentit të përfunduar të superstradës), në largësi rreth 250 m larg saj dhe rreth 4.7 km në anën jug-perëndimore të qendrës së qytetit të Laçit.
 • Ajo pozicionohet ndërmjet tokave të lira arë në anën veriore, jugore dhe lindore dhe objekteve të ndryshme industriale dhe tregëtare, të pozicionuara në të dy anët e rrugës nacionale në perëndim. Prona e akseson rrugën nacionale nëpërmjet një rruge bujqësore ndërmjet parcelave., pjesërisht të shtruar me zhavor.

Pershkrimi:

 • Toka ndodhet në një terren tërësisht fushor, me konfiguracion të rregullt drejtkëndor me siperfaqe totale 12,261 m².
 • Në jug toka kufizohet me një rrugë bujqësore dhe më tej me një kanal kullues. Kjo rrugë bujqësore e lidh më tej pronën me rrugën nacionale. Në veri, prona kufizohet gjithashtu me një rrugë bujqësore dhe një kanal kullues.
 • E pershtatshme per aktivite te ndryshme bujqesie por mund te pershtate edhe per ndertimin e objekteve te biznesit.

Adresa

 • Qyteti Laç

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:19 am
 • ID e prones: OBA-RSA-020
 • Çmimi: €65,000
 • Madhësia e pronës: 12261 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 12261 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024