Truall 3800 m2, ndertese 46.7 m2, Kruje

 • €107,100
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 46.7

Vështrim i përgjithshëm

 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 46.7

Përshkrim

 • Vendodhja:

Prona toke truall me siperfaqe 3,800 m2 dhe ndertese me siperfaqe 46.7 m2, eshte e pozicionuar ne Bubq, Kruje. Zona ku ndodhen pronat, pozicionohet pranë rrugës nacionale Tiranë-Fushë Krujë, në fshatin Bubq. Zona ka përgjithësisht karakter bujqësor e rural më pak industrial e komercial, ku përgjatë rrugës nacionale janë ndërtuar objekte të ndryshme kryesisht me funksion banimi, e me pak objekte te karakterit industrial e komercial.

Pershkrimi:

Prona disponon certifikate pronesie me siperfaqe totale prej siperfaqe trualli 3,800 m2 dhe ndertese me siperfaqe 46.7 m2

 • Eshte e pershtatshme per banim.

Cmimi 107,100 Euro

Adresa

 • Qyteti Krujë

Detajet

Përditësuar në: July 4, 2024 at 7:54 am
 • Çmimi: €107,100
 • Madhësia e pronës: 46.7 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 3800 m²
 • Lloji i pronës: Biznese/Prona Industriale

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet
OTP Prona
 • OTP Prona

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024