• Tokë/Ullishte
  • Lloji i pronës

Vështrim i përgjithshëm

  • Tokë/Ullishte
  • Lloji i pronës

Përshkrim

  • Vendodhja:

Prona toke bujqesore me siperfaqe 9,159 m2, eshte e pozicionuar ne fshatin Sheq, Fier. Zona është zonë me karakter miks urbane dhe rurale. Në anën perëndimore të pronës, në drejtimin perëndimor dhe jugor ka karakter rezidencial (ndërtesa individuale banimi me një lartësi prej 1-3 katësh), ndërsa në anën veriore dhe lindore merr një karakter bujqësor. Zona ka terren të sheshtë

Pershkrimi:

Prona disponon certifikate pronesie me siperfaqe totale prej 9,159 m2.

  • Eshte e pershtatshme per bujqesi.

Cmimi 105,800 Euro

Adresa

  • Qyteti Fier

Detajet

Përditësuar në: July 4, 2024 at 7:55 am
  • Çmimi: €105,800
  • Sipërfaqja e Tokës: 9159 m²
  • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet
OTP Prona
  • OTP Prona

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024