• Tokë/Ullishte
  • Lloji i pronës

Vështrim i përgjithshëm

  • Tokë/Ullishte
  • Lloji i pronës

Përshkrim

  • Vendodhja:

Prona toke bujqesore me siperfaqe 5,500 m2, eshte e pozicionuar ne fshatin Halil, Kruje, e cila ndodhet në terren kodrinor dhe ka një shtrirje me brinjën më të gjatë sipas drejtimit verilindje-jugperëndim.

Pershkrimi:

Prona disponon certifikate pronesie me siperfaqe totale prej 5,500 m2.

  • Eshte e pershtatshme per bujqesi.

Cmimi 29,900 Euro

Adresa

  • Qyteti Krujë

Detajet

Përditësuar në: July 4, 2024 at 7:54 am
  • Çmimi: €29,900
  • Sipërfaqja e Tokës: 5500 m²
  • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet
OTP Prona
  • OTP Prona

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024