Toke Are 6,700 m² Goriçan Berat

 • €7,000
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 6700

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-035
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 6700

Përshkrim

Vendodhja

 • Prona ndodhet ne fshatin Gorican, ne Berat.
 • rreth 4 km nga kryqezimi i rruges se Roskovecit.
 • rreth 2 km nga rruga e asfaltuar e Ures Vajgurore.

Pershkrimi:

 • Prona ka nje siperfaqe prej 6,700 m2.
 • Toka eshte pjeserisht e mbjellur me rrenje ulliri.
 • Nr. Pasurie 77/154; Zona Kadastrale 1806.

Adresa

 • Qyteti Berat

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:29 am
 • ID e prones: OBA-RSA-035
 • Çmimi: €7,000
 • Madhësia e pronës: 6700 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 6700 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024