Toke Are 3,000 m2 Golem, Kavaje

 • €15,000
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 3000

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-027
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 3000

Përshkrim

Vendodhja:

 • Prona, Toke Are, ndodhet në anën lindore të superstradës Durrës-Kavajë, rreth 650 m në vijë ajrore, në komunën e Golemit.
 • Në anën lindore prona ka gjithashtu toka arë të lira dhe disa shtëpi 1-2 katëshe banimi, ndërsa në largësi rreth 1.5 km ndodhet rezervuari i fshatit Agonas.
 • E parë nga lart, në zonën ku ndodhet prona vihen re toka are dhe ndërtesa individuale banim.

Pershkrimi:

 • Prona, Toke Are, ka ne siperfaqe prej 3,000 m2 dhe eshte e vendosur ne nje koder te bute.
 • Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial.

Adresa

 • Qyteti Kavajë

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:25 am
 • ID e prones: OBA-RSA-027
 • Çmimi: €15,000
 • Madhësia e pronës: 3000 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 3000 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024