Tokë Arë 2,500 m2 Lagje 6, Kavajë

 • €10,000
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 2500

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-044
 • Tokë/Ullishte
 • Lloji i pronës
 • 2500

Përshkrim

Prona ndodhet:

• Në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin.
• Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine.
• Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.

Përshkrimi i Prones:

• Prona e tipit, toke are, ka dimensione 55 m x 24 m.
• Toka shtrihet ne nje terren fushore dhe eshte shume e pershtatshme per aktivitete bujqesore por mund te perdoret edhe per ndertimin e ndertesave te banimit ose te biznesit

Adresa

 • Qyteti Kavajë

Detajet

Përditësuar në: September 26, 2023 at 8:27 am
 • ID e prones: OBA-RSA-044
 • Çmimi: €10,000
 • Madhësia e pronës: 2500 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 2500 m²
 • Lloji i pronës: Tokë/Ullishte

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024