Plot of land 3,019 m² + Building 1,290 m² Lumalas-Biranjë, Korcë

 • €350,000
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 1,290

Vështrim i përgjithshëm

ID e prones: OBA-RSA-052
 • Biznese/Prona Industriale
 • Lloji i pronës
 • 1,290

Përshkrim

■ Vendodhja:

 • Prona ndodhet buzë rrugës nacionale për në Korcë në zonën industriale të Lumalasit dhe të Biranjës.

•Kanë akses me rrugën nacionale Pogradec-Korcë.

•Ka nje distancë prej 3.5 km nga qendra e qyteti te Korcës.

 • Zona ka infrastrukturë te përmirësuar, me rrugë te asfaltuara, trotuar, ndriçim.

■ Pershkrimi:

 • Pronat janë të organizuar në dy certifikata pronesie si më poshtë:
  •  Truall 1,587 m2 + Ndërtesë 468 m² Lumalas Korçë – Nr.Pasurisë 126/44
  •  Truall 1,432 m2 + Ndërtesë 821.5 m² Biranjë Korçë – Nr.Pasurisë 118/13
 • Në pronë ndodhet edhe një ndertesë dy katëshe që ka shërbyer më parë si zyra.
 • E përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi.

Adresa

 • Qyteti Korçë

Detajet

Përditësuar në: September 27, 2023 at 9:59 am
 • ID e prones: OBA-RSA-052
 • Çmimi: €350,000
 • Madhësia e pronës: 1,290 m²
 • Sipërfaqja e Tokës: 3,019 m²
 • Lloji i pronës: Biznese/Prona Industriale

Informacioni i Kontaktit

Shiko Listimet

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

Grupi OTP filloi aktivitetin e tij në vitin 1949 kur OTP Bank u themelua si një bankë kursimi dhe tregtare e shtetit, e cila ofronte depozita me pakicë dhe kredi. OTP është shkurtimi i Országoz Takarék Pénztár në gjuhën hungareze, ose Banka Kombëtare e Kursimeve në shqip.

OTP Group ofron zgjidhje financiare me kualitet të lartë për të përmbushur nevojat e pothuajse 18 milionë klientëve nëpërmjet gati 1,500 degëve, rrjetit të saj të agjentëve dhe kanaleve elektronike më të fundit.

Lloji i pronave

Abonohu në buletinin tonë

Rregjistrohuni për të marrë të rejat më të fundit në lidhje me portofolin e pronave të OTP Bank.

© Copyright 2024